Pakko numeroida kakkoseksi, kun tuli kerran aloitettua tuolla tavalla. Oleellien tuli oikeastaan sanottua ykkösosassa. Häiritsee se, että tärkeimmaäksi asiaksi tuntuu nousevan, millainen orkesteri on siinä kunnassa, jossa Pihlajalinnaan ollaan tyytyvïsiä eikä suinkaan se, että palvelu toimii.
Jospa siis katsottaisiinkin asioita uudelta kantilta. Toivotetaan Pihlajalinna tervetulleeksi ja toivotaan, että siellä henkilökunnan joukossa on joku lääkäriperhe, joka harrastaa laskettelua ja veneilyä ja arvostaa sitä, että meillä on tarjolla myös lapsiperheiden arvostamaa pakollisten aineiden ulkopuolista opetusta koulussamme; A2 – kielenähän täällä on tarjolla saksa, ranska ja venäjä.
Sairaalasta en kirjoita muuta. Nyt on aika keskittyä kouluun. Talousarvio ei varmasti suuria lupaile. Ai, mutta suuri joukko ehdokkaita lupasi tukea lapsia ja nuoria. Ehkä tilanne ei olekaan niin paha.