…jotka osallistuvat ensi viikonlopun Earth Hour 2009 – tapahtumaan. Jämsän kaupunki ei ainakaan vielä ole ilmoittautunut mukaan.

Hyvä Villekin, kun teki reippaan päätöksen eikä antanut vallan makeuden houkutella itseään. Kuten Hesari kirjoitti, Ville on varmasti tulevaisuuden poliitikkoja. Annikin on saanut ulkoiseen esiintymiseensä lisää puhtia ja osaa ilmaista ajatuksensa entistä paremmin. Ajatuksiahan hänellä totisesti on.  Ehkä minunkin pitää luopua ennakkoluuloistani ja luottaa siihen, että Anni osaa laajentaa vihreää reviiriä koko maahan.

Ryönit Koskella ovat aika vähän tunnettu luontokohde.  Kannattaa kevään edistyessä käydä tutustumassa tähän ihan valtakunnallisestikin merkittävään kohteeseen. Kevättä odotellessa voi hakea kirjastosta muutaman vuoden takaisen kirjan ”Vororoteista ryöneihin”.