Kylmä ja märkä elokuu oli piinaa, koska uimahalli oli remontin vuoksi suljettu. 27 – asteinen allas ja 14 – asteinen Koski-Keskinen ovat rentouttava yhdistelmä viikonlopun aluksi. Heinäkuinen Kankarisvesi on tietysti ihan oma juttunsa.

Hiihtoputket, jäähallit, valtavat urheiluhallit ja uimahallit ovat tietysti ilmastotalkoiden kannalta aika huonoja liikuntavaihtoehtoja. Uimahallissa on kuitenkin yksi ero verrattuna noihin muihin energiasyöppöihin. Uimassa voivat käydä nekin, joiden ikä tai vamma estää pyyhältämässä keinolumetetulla ladulla tai osallistumassa viikottaiseen sählynpelaamiseen.

Monille vammaisille uiminen on oikeastaan ainoa mahdollinen liikuntamuoto, jossa he voivat olla lähes tasavertaisia muiden kanssa. Toivonkin, että uimahallin vastustajat käyvät tutustumiskäynnillä Koskikarassa tiistaisin tai torstaisin erityisryhmien uima-aikaan.