VALTUUSTOALOITE                                                                      8.4.2009

  HENKILÖSTÖLEHTI SÄHKÖISEEN MUOTOON

Teemme aloitteen, että Jämsän kaupungin henkilöstölehti jaetaan henkilöstölle sähköisessä muodossa seuraavasta numerosta alkaen.

Perusteluna esitämme, että sähköinen lehti on rahaa ja ympäristöä säästävä.  Neliväripainatus ja postitus ovat kalliita ja työläitä. Sähköisesti lähetetty lehti on myös nopeampi ja joustavampi kuin perinteinen, joten tiedotteet ja lehden uutiset ovat ajankohtaisempia. Sähköinen henkilöstölehti on myös nykypäivää ja antaa Jämsästä modernin kuvan. Sähköinen lehti on helppo postittaa, koska jo nyt henkilöstöpostia tulee päivittäin kunnan työntekijöiden sähköpostiin, joten kaikki ovat myös sitä tottuneet postistaan lukemaan. Niille, joilla ei sähköpostimahdollisuutta ole, voidaan toimipistekohtaisesti tulostaa lehti. 

 Mari Äikäs

Kaupunginvaltuutettu, Vihreät

sekä Vihreä Jämsä ry:n puolestaSaara Peutere-Heikka

Minna Niivee

 Leena Lähdesmäki