Jämsän Seutu, 10.8.2018

Perussuomalaisten nelikko ilmaisi Vihreiden olevan vaarallinen äärijärjestö (JS 6.8.)

Kirjoitus hämmästyttää meitä monin tavoin. Meitä ei ole pitkään aikaan hämmästyttänyt tekstin takana olevan Pekka Katajan asiaton tyyli. Sen sijaan on erittäin surullista, että allekirjoittajina on mukana niin kaupunginhallituksen jäsen kuin eduskuntavaalien ehdokas.

Nelikko esittää paljon väittämiä, jotka eivät perustu tosiasioihin. Vihreiden politiikka perustuu kesäkuussa hyväksyttyyn poliittiseen tavoiteohjelmaan. Siellä ei mainita esimerkiksi lihansyönnin tai yksityisautoilun kieltämistä. Nämä asiat ovat helposti tarkistettavissa, jos sen haluaa tehdä.

Mielipiteet eivät koskaan ole yksiselitteisesti oikeita tai vääriä. Jämsän Seudulla on lehtenä vastuu siitä, mitä se julkaisee. Onneksi paikallislehden lukijat tunnistavat lapsellisen provosoinnin.

Jämsän Vihreät