Ranskan Aurinkokuningasta Ludvig XIV:ta hieman mukaillen sanon, että Jämsä olemme me. Siis minä, sinä, hän, me, te, he. Lapset, nuoret, aikuiset, vanhukset, Cittarin kassat, paperityöläiset, opettajat, viljelijät, koelentäjät – kaikki, jotka kirjaavat kotikunnakseen 182 Jämsä. Laajennettuna Jämsä on myös Päijänne, Kankarisvesi, Kerte, Runovirta, Patalahti, Oinaalan urheilukenttä, Aarresaari, Vuorissalo, kaikki paikalliset yritykset, meidän kaikkien yhteinen jämsäläinen elämä.

Kun Pekka K syytti Jämsää sanansa syövien  riidankylväjien tyyssijaksi, hän unohti täysin, että strategiapaperi tehdään Jämsälle ei valtuutetuille eikä virkamiehille, joita kohtaan Pekka K:n  syytökset oli varmaan ensijaisesti osoitettu.  Pekka K loukkasi siis sanavalinnoillaan  meitä. Persuille yleensä niin pyhää kansaa.

No, ylimääräisten rahojen hupulointiin sentään  syyllistyy aika ajoin itsekukin.