akvierinen

Anna-Kaisa Vierinen

Jämsän Vihreiden syyskokous valitsi yksimielisesti uuden puheenjohtajiston vuodelle 2017. Puheenjohtajaksi valittiin Anna-Kaisa Vierinen ja varapuheenjohtajaksi Mari Äikäs. Onnittelemme!

Edellinen puheenjohtaja Tommi Tapiainen ja varapuheenjohtaja Saara Peutere-Heikka jatkavat hallituksessa. Heidän lisäkseen hallitukseen valittiin Emma Selenius sekä Susanna Sinisaari-Kaislo. Varalle nimettiin Jari Järvenranta, Tarja Viitala ja Mirva Valanti.

Lisää kuntavaaliehdokkaita

maria

Mari Äikäs

Syyskokouksessa julkistettiin myös kuntavaaliehdokkaita. Vihreiden ehdokkaiksi kevään kuntavaaleihin on aiemmin syksyllä valittu Jari Järvenranta, Mari Äikäs, Anna-Kaisa Vierinen ja Anna Lipstok. Nyt julkistettuja nimiä ovat opettaja Tarja Viitala, luontokartoittaja Mirva Valanti, kauneus- ja terveysalan yrittäjä Svetlana Kyrölä, kirjastonhoitaja ja kaupunginvaltuutettu Tommi Tapiainen ja palveluohjaaja Fauzia Likki.